Начало | Фитнес уреди | Mебели Ритони Дизайн - адреси и контакти |
КОЛЕКЦИИ
 


МЕБЕЛИ Мебели TAHITI

Мебели Tahiti

Мебели, Обзавеждане. Обзавеждане с мебели.  Мека мебел. Обзавеждане с мека мебел. Mодерно обзавеждане. Мебели за спалня. Мебели за хол. Мебели за дневна. Мебели за офис

Мебели Tahiti – това е единствено по рода си съчетание от солидността и масивността на каучуковото дърво, дълбочината на американския орех и лекотата на плетениците от морска трева, ръчна изработка. Необикновената оригиналност – това е само едно от достоинствата на тази колекция. Авторите на колекцията са следили за това, интериорът благодарение на тази колекция да е неповторим и екзотичен, а също така комфортен, удобен и функционален. Това е богато предложение от мебели и това позволява да се оборудват комплексно дневната, трапезарията и спалнята.
Мебелите са изпълнени от плоскости МДФ с натурален фурнир от дървесина  на американски орех с дебелина 0,6 мм. Декоративните елементи – това са внимателно вмъкнати плетеници от морска трева.
Дървесината от американски орех има красив тъмнокафяв оттенък и е ценна суровина в мебелния отрасъл. Лека при обработка, устойчива при различни атмосферни явления. Запазените натурални пластове на дървото придават необикновена елегантност на колекцията. Приложение: артистична мебел, подове, в дърводелския занаят, фурнири.
Цвят на колекцията: красив дълбок кафяв цвят с четливи вълнисти рисунки на влакна и пластове. Чекмеджетата отвътре са облицовани с естествен нежен велур с самозаключващ се механизъм. 
Вратите са с автоматичен стъпаловиден механизъм на затваряне със звукоизолация.
Закалено стъкло
Столове: изпълнени от масивно каучуково дърво, облицовани с естествена кафява кожа.
Оригинална декоративна плетеница ръчна изработка от екзотична морска трева.
Обков:  Обикновени хромирани дръжки  .
Мебелите са в сглобен вид и няма необходимост от сглобяване, с изключение на леглата и масите.
Снимки и размери на колекцията, а също така примерен интериор ще намерите в нашия каталог TAHITI.Страници от тази категория: <    1   2    >
70348 - TAHITI NR 12
42810 - TAHITI NR 13
42811 - TAHITI NR 14
70340 - TAHITI NR 15
70341 - TAHITI NR 16
70342 - TAHITI NR 17
70343 - TAHITI NR 18
70344 - TAHITI NR 19
70345 - TAHITI NR 20
70346 - TAHITI NR 21
Страници от тази категория: <    1   2    >